قطع جیبی

مثلِ مثلِ آب برای شکلات

طرز تهیه کیک شکلاتی:

تخم مرغ دو عدد

شیر یک لیوان

شکر یک لیوان

روغن یک سوم لیوان

آرد دو لیوان

بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری

پودر کاکائو به مقدارلازم

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید . این کار مهارت زیادی می خواهد . طوری که نباید حتی ذره ای از زرده وارد سفیده شود . با همزن ، سفیده را آنقدر بزنید تا کاملن سفت و سفید شود . بعد به ترتیب زرده تخم مرغ ، شکر ، شیر، کاکائو ، بیکینگ پودر و آرد را به آن اضافه کنید . کاکائو را آنقدر بریزید تا کیک کاملن سیاه شود . اصلن ابهت کیک شکلاتی به سیاه بودنش است . وقتی مواد را قاطی کرده و هم می زنید به مناسبتی که بخاطرش دارید کیک می پزید فکر کنید .

کیکها معمولن در مواقع شادی پخته می شوند . پس لبخند به لب داشته باشید . این کار به پف کردن کیک کمک فراوانی میکند .

کیکها خیلی چیزها را یاد آدم می آورند . اینکه مثلن کسی که آن را برایش می پزید چقدر برایتان عزیز است . و چقدر دوست دارید که خوب از کار در بیاید و او از آن خوشش بیاید . اگر چه فقط یک تکه کوچکش را بخورد .اگر چه که یک تکه را هم بگذارد توی دهن شما . اگر چه که بعدن بگوید که چقدر دلش میخواست بقیه اش را با خود ببرد ولی رویش نشده بود . اگر چه که بعد چقدر به خودتان لعنت فرستادید که چرا حواستان نبود .

اگر چه که از این به بعد تمام کیکهای شکلاتی این روز خاص را به یادتان می آورند ...

   + چیستا ; ۱٠:٤٠ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٧/۸/٦
    پيام هاي ديگران ()