مثلِ مثلِ آب برای شکلات

طرز تهیه کیک شکلاتی:

تخم مرغ دو عدد

شیر یک لیوان

شکر یک لیوان

روغن یک سوم لیوان

آرد دو لیوان

بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری

پودر کاکائو به مقدارلازم

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید . این کار مهارت زیادی می خواهد . طوری که نباید حتی ذره ای از زرده وارد سفیده شود . با همزن ، سفیده را آنقدر بزنید تا کاملن سفت و سفید شود . بعد به ترتیب زرده تخم مرغ ، شکر ، شیر، کاکائو ، بیکینگ پودر و آرد را به آن اضافه کنید . کاکائو را آنقدر بریزید تا کیک کاملن سیاه شود . اصلن ابهت کیک شکلاتی به سیاه بودنش است . وقتی مواد را قاطی کرده و هم می زنید به مناسبتی که بخاطرش دارید کیک می پزید فکر کنید .

کیکها معمولن در مواقع شادی پخته می شوند . پس لبخند به لب داشته باشید . این کار به پف کردن کیک کمک فراوانی میکند .

کیکها خیلی چیزها را یاد آدم می آورند . اینکه مثلن کسی که آن را برایش می پزید چقدر برایتان عزیز است . و چقدر دوست دارید که خوب از کار در بیاید و او از آن خوشش بیاید . اگر چه فقط یک تکه کوچکش را بخورد .اگر چه که یک تکه را هم بگذارد توی دهن شما . اگر چه که بعدن بگوید که چقدر دلش میخواست بقیه اش را با خود ببرد ولی رویش نشده بود . اگر چه که بعد چقدر به خودتان لعنت فرستادید که چرا حواستان نبود .

اگر چه که از این به بعد تمام کیکهای شکلاتی این روز خاص را به یادتان می آورند ...

/ 9 نظر / 14 بازدید
عرفان

آره آره کیک شکلاتی اینطوری مزه میده... وگرنه خود کیک شکلاتی نه خاطره انگیزه نه عشق آفرین نه حسرت بر انگیز و نه خیلی چیزهای دیگه... چون فقط و فقط خوشمزست...

لیلی

جالب بود...تکه ی آخرش منو یاد دستورهای آشپزی تیتا (مثل آب برای شکلات) انداخت! مرسی برای نسخه ی این کیک شکلاتی و نکات اضافیش ، و خوشحالم که اینجا سر زدم.

پيوست

بنده در همین‌جا اعلام می‌کنم که هیچ تخصص و تبحری در زمینه‌ی پخت کیک ندارم و احتمالاَ هم نخواهم داشت و داشتن هر گونه‌ی رابطه‌ی کیکی و شکلاتی و پفی را تکذیب می‌کنم. و من الله توفیق. اللیل، ُبالساعة 11:10. پیوست.

فاطمه

تا باشه از این کیک خوردنا...کم شده ولی... یه تیکه من و یه تیکه هم مال تو!بیشتر شبیه یه رویا شده...

عاطفه

چه پست خوشمزه ای! کم پیدایی عزیز؟

مرضي

اوهوم... مرسی از آموزش[لبخند]

پیوست

از وقتی رفتی کیک بپزی، دیگه برنگشتی. یه خبری از خودت بده.

رضا قاری زاده

پس لبخند به لب داشته باشید . این کار به پف کردن کیک کمک فراوانی میکند . این به گمونم فوت کوزه گریش بود[چشمک]

عرفان

چیستا چرا دیگه نمی نویسی چند وقته؟